2017

Klemen Tašner je uspešno tekmoval na nekaj zadnjih turnirjev. Še posebaj uspešen je bil v  v paru z Cepak Davidom (Koper), saj sta zmagala na dveh turnirjih v kategoriji parov, v Ljubljani ( TK Olimpija), junija ter v konkurenci do 18 let v Rogaški Slatini v začetku julija.

PIRAMIDA 2017

PIRAMIDA TK ŠENTJUR 2017 - 30. junij 2017

PRAVILA TEKMOVANJA

PIRAMIDA 2016-KONČNI REZULTATI

Katarina Mrvar je spet bila uspešna na turnirju deklet. Tokrat je osvojila 2.mesto v kategoriji deklice U11 let v Ljubljani( 1., 2.julij 2017). igrala je tudi v kategoriji U10, ter osvojila 3.mesto. Čestitamo!

 

 

Turnir ŠENTJUR OPEN

U16 2017 fantje

Foto utrinki...

REZULTATI: http://www.teniska-zveza.si/tekmovanja/


Katarina Mrvar je osvojila 3.mesto v kategoriji deklice U-10 let v Novem mestu ( 15.,16- april )


ŽE ZA NA ZAČETKU SEZONE IZVRSTEN REZULTAT MLADIH TEKMOVALCEV!

Mešana ekipa fantov in deklet v ligi U-18  v postavi: TAŠNER KLEMEN, KOVAČ TILEN, KOVAČIČ ŽIGA, SPOLENAK NIK, KOVAČ TINKARA IN OBRUL LEELOO (posojena igralka iz Celja), dosegla izjemen uspeh z osvojenim 3. mesto v državi!


2016

Dame in gospodje, zgodovinski uspeh za TK Šentjur. Postali smo državni prvaki v Ligi U-14 fantje ( Nik Spolenak, Tilen Kovač, Miha Vetrihn, Žiga Kovačič in Blaž Vidovič ) s trenerjem Kincl Tadejem!.

TK Šentjur : LTC Ljubljana 5:1! 

 

Čestitke fantom za srčno borbo!

MIDI TENIŠKI NADOBUDNEŽI

Katarina Mrvar je v soboto, 20.avgusta v Kranju osvojila 2 mesto v MIDI tenisu. Žan Mastnak se je prebil do četrtfinala, Cmok Jakob pa v osmino finala. Nastopili sta še Rus Aljoša in Cmok Filip.

 

  VEČ  >>>  

Fotografije naših mladih tenisačev z Nickom Kyrgiosom (trenutno 16 igralec na ATP lestvici), ki smo ga srečali na teniških igiriščih na Murterju v kampu Slanica. Je prijazen fant (za razliko iz TV kadar igra) in se je z veseljem slikal z našimi nadebudneži (vsem se je tudi podpisal na žogice).

Na slikah so: spredaj od leve (Nick Kyrgios, Filip Cmok, Jakob Cmok), zadaj (Žan Mastnak in Lan Mastnak)   VEČ  >>>  

TAJDA ODLIČNA V PORTOROŽU! MIDI KLUBSKI TENIŠKI TURNIR

Tajda Zalokar je na Odprtem prvenstvu Portoroža osvojila doslej najboljšo uvrstitev v karieri. Po odličnih igrah, je morala priznati premoč šele v polfinalu, kjer je bila boljša nasprotnica Drame Petja.

Tašner Klemen pa je končal boje v osmini finala fantov do 16 let.

 

Dne 13.8.2016, je klubski trener Tadej Kincl, organiziral turnir v MIDI tenisu za otroke. Sodelovalo je 6 otrok. Aljoša Rus, Cmok Filip, Cmok Jakob, Mastnak Žan, Janušič Lana in Mrvar Katarina. Po lepih bojih, je prvo mesto osvojil Mastnak Žan, drugi je bil Cmok Jakob, tretja  Janušič Lana.


TOČKOVAJE KLUBSKIH TURNIRJEV ŽREBANIH PAROV

ŠENTJUR OPEN - FANTJE U-16

REZULTATI na TZ Slovenija

 

Na turnirju fantov v starostni kategoriji do16 let v Šentjurju sta se za naslov pomerila 1. nosilec Miha PERUŠ (Sl.Gradec) in tretjepostavljeni Matic DIMIC
(MaxLj). Finalni obračun je s 6-1 3-6 6-2 dobil Miha PERUŠ. Peruš je v polfinalu s 6-2 6-2 premagal Tilna POTOČNIKA (Jaki), Dimic je bil s 6-4 7-6(6) boljši od Toma AŠIČA KOVAČA (AsLit). Za prvega igralca slovenske teniške lestvice do 16 let je to prvi naslov v letošnji sezoni.

Turnir je odlično organiziral Tadej Kincl. Zahvaljujemo se vsem sponzorjem, ki so prispevali nagrade in omogočili izvedbo turnirja!

TAJDA ODLIČNA NA OTOČCU

  ŽIGA KOVAČIČ NIZA DOBRE REZULTATE

Tajda je na Poletnem državnem prvenstvu Slovenije, ki je potekalo na Otočcu, v prvem tednu junija 2016, dosegla odličen rezultat in se uvrstila v 1/4 finale deklic do 12 let.

Poleg odličnega posameznega rezultata je dosegla lep rezultat med dekliškimi pari in se prebila  v 1/4 finale.

 

Žiga Kovačičje uspešno tekmoval na Poletnem državnem prvenstvu Slovenije, ki je potekalo v Kopru, v kategoriji dečkov do 14 let. Uvrstil se je v 1/4 finale med posamezniki. V konkurenci dvojic pa je končal v 1/2 finalu.


Od 12.do 14 junija je potekalo Odprto prvenstvo Celja dečkov do 14 let. Žiga je prišel  v finale, tam pa moral po rezultatu 6:3 1:6 predati dvoboj, zaradi poškodbe.


Viden rezultat je dosegel tudi v tekmovanju TENNIS EUROPE.

V Mostarju se je prebil med 16 najboljših. V Mariboru pa med 32 najboljših, kar ga trenutno uvršča na okoli 250 igralca TENNIS EUROPE.


Tudi ostali tekmovalci pod okriljem Tadeja Kincla, dosegajo lepe rezultate. V najmlajših kategorijah se borijo RUS ALJOŠA, MASTNAK ŽAN, CMOK JAKOB, CMOK FILIP in MRVAR KATARINA. Na zadnjem turnirju v Velenju, 11.6.2016 so zabeležili kar nekaj zmag in uvrstitev v glavne turnirje.


 


2015

ČLANSKA EKIPA ŠENTJURJA V LETOŠNJI SEZONI TEKMUJE V  2. SLOVENSKI TENIŠKI LIGI!

 

Razpored tekem >>>

Postava ekipe >>>

 

2. SLOVENSKA TENIŠKA LIGI >>>

ODLIČEN REZULTAT MLADIH TEKMOVALK!
Tajda Zalokar je osvojila turnir v Celju, kategorija U-10,
Tašner Klavdija pa je v isti kategoriji osvojila tretje do četrto mesto.

ČESTITAMO!

>>>2014

Poletna tekmovalna sezona se je začela. Prišlo je do manjših sprememb glede tekmovalcev. TK Šentjur sta zapustila Tinkara Kovač in Tilen Kovač. Oba  sta prestopila v sosednji klub Celje. TK Šentjur jima želi veliko uspehov v novem okolju. Tekmovati pa sta začeli dve naši punci stari 9 let, to sta Tajda Zalokar in Klavdija Tašner. Vlogo trenerja opravlja Tadej Kincl.  Obe  sta se že udeležili prvega turnirja, ki je potekal v Celju.

 

Med fanti imamo tri tekmovalce, to so Klemen Tašner, Žiga Kovačič in Jaka Esih. Prva dva sta se udeležila prvega letošnjega turnirja, ki je potekal v Mariboru in oba sta se uvrstila v glavni turnir. Maja pa se je začela liga U-12 v kateri nastopa tudi ekipa TAUBI-ŠENTJUR. Prvo tekmo z Športnim društvom LTC Ljubljana smo zmagali 6:1, drugo tekmo pa smo igrali z Mariborom in izgubili 7:0. Podrobnejše rezultate, si lahko pogledate na strani TZS.

 

Med starejšimi deklicami barve TK Šentjur zastopa Urška Arzenšek. Njo pa čaka prvi turnir konec maja.

 

Naši U-12 na prvi domači ligaški tekmi

 

Članska ekipa TK Šentjur pa tekmuje v 3. Slovenski ligi. Odigrali so že prvo tekmo s Hočami in jo izgubili z rezultatom 4:1.


Seveda pa v TK Šentjur ne samo tekmujemo, ampak imamo tudi teniško šolo, ki jo vodi Tadej Kinck. V šolo tenisa je vključenih okoli dvajset otrok, ki si pridno nabirajo teniško znanje. Šola zajema začetne in nadaljevalne tečaje v poletnih terminih, pozimi pa imamo fiksne termine po skupinah v dvorani. 

Trener Tadej Kincl s svojimi varovanci in kondicijsko trenerko Janjo Polenšek v sezoni 2011.

 

Predstavitev mladih tekmovalcev:

 

Žiga Kovačič, rojen 26.2.2002 je pričel s tenisom leta 2009 v počitniškem teniškem tečaju pod vodstvom Tadeja Kincla in Petra Gomzeja. Do sedaj je osvojil 16 pokalov in zmagal na turnirjih TZS v kategorijah mini, midi in do 10 let. Letos je začel z igranjem v kategoriji do 12 let in na prvem turnirju igral finale B turnirja. S klubskim prijateljem Tilnom Kovačem sta postala tudi »svetovna prvaka« v mini dvojicah. Žiga poleg tenisa igra tudi nogomet v NK Šampion Celje. Njegova najljubša hrana so pečene perutničke in palačinke, žejo pa najraje poteši s kozarcem ledenega čaja. Je navijač Barcelone in vseh slovenskih športnikov. Njegov idol je Rafael Nadal.

 

VEČ >>>

 

Urška Arzenšek,  ima 12 let. Obiskuje OŠ Franja Malgaja v Šentjurju. Tenis trenira že 6 let. Njeni najljubši športniki so: Rafael Nadal, Jo-Wilfried Tsonga, John Isner, Victoria Azarenka, Maria Sharapova, Caroline Wozniacki, Ana Ivanovič, Lindsey Vonn in Usain Bolt.

 


Člani 2. slovenska liga

2016 ...

 


Člani 3. slovenska liga

Već o 3. ligi ...

 

Ekipa članov v sezoni 2013

 

Postava:

Simon LESKOVŠEK (kapetan)

Jernej PEPEVNIK,

Branko RECKO,

Aleksander RECKO,

Blaž HARTL,

Tibor ORAČ

Rok GRADIŠNIK

 

Tekme se praviloma igrajo v nedeljo ob 10.00.

 


Veteranska sotelska teniška liga

Već o veteranski sotelski ligi ...

 

Ekipa veteranov ŠENTJUR 1 v sezoni 2015

1.  Aleksander RECKO

    Tibor ORAČ

-----------------------------

2. Darko ESIH

3. Simon LESKOVŠEK

4. Tadej KINCL

5. Maks MULEJ

6. Cveto PREVODNIK

7. Jože HERNAVS

8. Igor TURK

9. Matija BEDEK

10. Bojan KRIVEC

11. Dare VOUK - kapetan

 

---------------------------------------------------------------------------------------

 

Ekipa veteranov ŠENTJUR 2 v sezoni 2015

1.  Branko RECKO

   

-----------------------------

2. Matjaž KNEZ

3. Dejan LESKOVŠEK

4. Janez ARZENŠEK - kapetan

5. Karli MAJCEN

6. Aleš DOBOVIŠEK

7. Željko MACKOVŠEK

8. Rudi MAGDALENC

9. Jure ŠKORJANC

10. Andrej TRAVNER

 

Tekme se praviloma igrajo ob četrtkih ob 18.00.

 

Ekipi ŠENTJURJA 1 in 2, pred (zgodovinskim) prvim medsebojnim dvobojem v VSTL v sezoni 2013.

 

 

Rezultati posameznih tekem v sezoni 2012 pred Playoff-om ...


Ekipa veteranov je v sezoni 2011 osvojila 1. mesto v VSTL.

 

Postava:

1. Simon LESKOVŠEK

    Aleksander RECKO

    Tibor ORAČ

-----------------------------

2. Darko ESIH

3. Maks MULEJ

4. Jože HERNAVS

5. Cveto PREVODNIK

6. Dare VOUK

7. Igor TURK

8. Bojan KRIVEC

9. Matija BEDEK

10. Tadej KINCL

 

 

 

 

 

Copyright © 2012 TK Šentjur   cp